Het was weer geweldig in Turkije!!!

Hou deze pagina in de gaten voor de volgende reizen!!!


"Van 16 t/m 23 mei 2015 zal Ideal Prime Beach in Marmaris in het teken staan van Utrechtse feestavonden met artiesten als Ronnie van Bemmel, Erna Temming, Danny Temming, Rik Hoogland en Martin van Doorn. In de afgelopen jaren organiseerde Corendon Artiestenreizen meerdere artiestenreizen met Utrechtse artiesten naar Turkije."

Ronnie van Bemmel Corendon Artiestenreizen 2015   Erna Temming Corendon Artiestenreizen 2015    Danny Temming Corendon Artiestenreizen
Ideal Prime Beach is een geweldig hotel gelegen aan het strand en met tal van winkeltjes, bars en restaurants voor de deur. Het oergezellige centrum en haven van Marmaris liggen op slechts 2.5 kilometer afstand.

Bestseller aan de Egeïsche kust, dit heeft Ideal Prime Beach jou te bieden…

Het geweldige hotel beschikt over 632 kamers verdeeld over 4 gebouwen. Naast een receptie, ruime lobby met zitjes telt het hotel 2 restaurants (hoofdrestaurant en 1 à la carte restaurant) en verschillende bars. Tijdens de feestavonden is er altijd wel een bar in de buurt voor een heerlijk drankje, of kan er nog naderhand gedanst worden in de discotheek tot in de late uurtjes. In de prachtig aangelegde tuin liggen twee zwembaden, apart kinderbad, 3 waterglijbanen. Op het zonneterras zijn ligstoelen, parasols, matrasjes en handdoekenservice inclusief. Tijdens je verblijf is er een gevarieerd animatieprogramma met o.a. show, sport en spel van het animatieteam en zijn er tal van faciliteiten zoals winkels, fotograaf, wasserette en doktersservice (enkele faciliteiten tegen betaling).

Wifi in de lobby is gratis! Stuur tijdens je verblijf leuke updates naar onze FB pagina en maak kans op leuke prijzen!